Hvem er Anne Eggen Røislien?

En av Norges fremste Religionshistorikere med inspiratorisk foredrag om Organisasjonsstyring som sentrale punkt. Gjør digitaliseringen riktig for å skape resultater!

Hanne Engen Røislien vokste opp med familien på fire. Hun var en aktiv ung jente som likte å være med på det som skjedde. Skolen var bare første springbrett ut i en enda lenger utdanning. Hennes far var offiser i militæret og med dette som bakteppe fikk hun da også interessen for krigføring inn med morsmelken.

For henne er det viktig å finne fram de riktige verktøyene, akkurat som i verktøykassen til bestefar. Dette bildet har preget hennes foredrag om bedriftskultur for endring. Miljøet i et slik miljø er alltid dynamisk og full av utfordringer som må tas på alvor når de oppstår, i stedet for å gro fast i en ukultur som endrer med stagnasjon.

Som kursdeltaker kan mange dra nytte av de flotte foredragene til Hanne Egen Røislien fordi hun tar lytterne med på en historie om faktiske hendelser hun selv har opplevd i krig og fred. Hun har deltatt i krig over tre kontinenter og sett grusomhetene bare krig kan skape. Ut fra disse erfaringene har hun skapt en måte å møte digitalisering i næringslivet på. For akkurat som i krig, så er man overlatt til seg selv når soldatene flykter fra bomber og granater.

Hun har god kjennskap til de israelske styrker, da hun var feltarbeider under urolighetene der på 1990 -og 2000-tallet. Den intense og spennende brutaliteten man får oppleve der. Som alenemor har hun også erfaring med å bli isolert i et mannsdominert arbeidsmiljø. Selv dette har hun overvunnet, og det er nettopp disse periodene i livet hennes hun får fram så godt. Hanne Eggen Røislien er verdt foredragene hun holder, som har motivert og åpnet øynene på mange kursdeltakere i mange år.

Bestill Hanne Eggen Røislien sitt motivasjonsforedrag her

Ønsker du at Hanne Eggen Røislien inspirerer dine ansatte med et av hennes innholdsrike foredrag? Det kan være det lille som skal til for at arbeiderne drar i samme retning og resultatene begynner å vise seg. Få et uforpliktende tilbud nå og bestem gruppe og tid i ettertid.